• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinkas kopen bij Tuinkasspecialist.nl?

Wilt u voor uw kweek hobby een nieuwe tuinkas kopen? Dan bent u bij de Tuinkasspecialist.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed gamma en er is voor iedereen een glazen kas voor zowel de beginnende als de gevorderde kweker.


Producten 1-28 van 214

per pagina

Producten 1-28 van 214

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

ACD, Janssens, Vitavia en Royal Well Tuinkas.

De Tuinkasspecialist.nl beschikt over glazen kassen van merken ACDJanssensVitavia en Royal Well. Binnen deze merken is er voor iedere situatie en voor alle ervaringsniveaus wel een tuinkas te vinden, waarbij keuzes mogelijk zijn voor een victoriaanse kas, blank aluminium kassen, polycarbonaat of plastic tuinkas, kassen met een schuine wand, zeer geschikt voor een open windgevoelige plekken. Heeft u een kas uitgezocht dan kunt u hiernaast kiezen voor de diverse opties zoals veiligheidsglas, een automatische raam openers en zonnedoeken, kweektafels alles kan.

Tuinkas op maat

Buiten de zeer scherp geprijsde standaard tuinkassen is het bij ons ook mogelijk om een tuinkas op maat te bestellen. De merken ACD en Janssens lenen zich bij uitstek om kassen naar eigen smaak en uitvoering te leveren.  Hierbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een tuinkas te leveren geschikt voor rolstoelgebruikers of een kas die een berging en kas combineert. Hierbij stelt u de vraag en bieden wij u de kas die past bij uw specifieke situatie.

Zelf een kas bouwen?

Alle kassen die wij leveren zijn door de klant zelf op te bouwen en er worden altijd een handleiding mee geleverd die voor iedere te begrijpen zijn, ook door iemand die dit niet hele dagen doet. Wilt u echter de montage van uw kas niet zelf doen, dan beschikken wij over ervaren monteurs die dit graag voor u willen doen. Voor het plaatsen van een kas moet het terrein wel aan een aantal voorwaarden voldoen, hier voor hebben wij plaatsingsvoorschriften deze sturen wij u graag toe. Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht zowel per mail als telefonisch bij ons terecht.

Extra informatie of tuinkassen bekijken?

Wilt u een kas kopen maar u heeft extra uitleg en advies nodig bij onze producten, dan helpen we u graag zodat u kas krijgt met de meest nuttige opties en accessoires voor uw kweektoepassing. U kunt ons altijd bellen of mailen via +31 (0)351-324435 of [email protected] wij helpen u graag verder.

Wilt u de tuinkassen zien, dan is dit mogelijk in onze showroom aan de Guldenweg 7 in Varsseveld. In de showroom van Tuinkasspecalist.nl beschikken wij over diverse demo kassen van onder andere de merken ACD, Janssens en Vitavia. Wij staan u graag te woord en de koffie staat altijd klaar!

Naast de tuinkas vindt u op onze site de houten tuinkaspolycarbonaat kassenmuurkassenoranjerieën tunnelkassenmini kassen en diverse tuinkas accessoires.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.