• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Royal Well Kassen

Royal Well Kassen bieden wij via de Tuinkasspecialist.nl natuurlijk ook aan. Het assortiment van Royal Well is een zeer breed en op deze pagina vind u het gehele assortiment van Royal Well aan tuinkassen, kweekkassen, muurkassen en tunnelkassen.


Producten 1-28 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Royal Well Kassen is de merknaam waaronder een groot aantal fabrikanten op de Nederlandse markt opereert.
De bekendste merken van Royal Well zijn het merk Halls die al tientallen jaren op de Nederlandse markt aanwezig is. denk bij Halls kassen aan de types Popular, Universal, Supreme en de Magnum. De producten van Halls zijn herkenbaar aan hun zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Ze zijn basic maar degelijk uitgevoerd en ze garanderen vele jaren plezier.

Eden kas

Eden tuinkassen zijn het tweede merk kassen die Royal well levert dit merk heeft een totaal nieuwe serie kassen op de markt gebracht in 2016. Deze kassen zijn vooral te herkennen aan hun mooie uitstraling, bijzondere maatvoering en ze zijn drempelloos. Dit maakt ze geschikt voor kleine ruimtes en bijvoorbeeld rolstoel of scootmobiel gebruik. De Eden tuinkassen zijn de BirdLip, Burford, Blockley en de Bourton oplopend in maat.

Juliana Kassen

Royal well is verder ook importeur van het merk Juliana wat meteen dan ook het mooiste merk is binnen het kassen gamma van Royal Well. De kassen van Juliana beginnen met de zeer mooie en luxe kassen uit de serie Compact, Premium en de Gardener. Deze serie loopt op in maat en is herkenbaar aan zijn luxe uitvoering, openslaande stal deurenmet sloten, open klapbare goot voor makkelijk schoonmaken, zware profielen en dit alles zorgd voor en zeer luxe uitstraling.

Deze juliana kassen worden geleverd in verschillende maten in de form van vrijstaande kweekkassen, muurkassen en tuinkamers.

Buiten de aluminium kassen heeft Royal Well ook kassen in gamma die zijn opgetrokken uit hout en dan wel voor het Western Red Cedar. Dit PEFC gecertificeerd hout uit Noord Amerika met een zeer goede bestendigheid tegen weersinvloeden. Dit maakt het natuurlijk zeer geschikt voor toepassingen in uw tuin.

Royal Well levert binnen deze Cedar houten kassen de vrijstaande modellen als de Classic in meerdere maten en de Classic Lean- To wat muurkassen zijn ook in meerder maten.
Het grootste voordeel van deze kassen is de uitstraling in uw tuin, mooi en natuurlijk!

Heeft u vragen over de producten dan kunt contact opnemen via de telefoon 0315-324435 of via de mail [email protected] Ook beschikken wij over een showroom in Varsseveld waar u van harte welkom bent.


© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.