Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.8

Tuinkamer

De tuinkamer bestaat al eeuwen lang en werd in vroegere tijd reeds gebruikt om te genieten van het buiten leven op het moment dat het weer dit niet toe liet. De tuinkamer of ook wel T-Kas, was in die tijd te vinden bij de rijke burgerij. Die deze tuinkamers gebruikten om hierin exotische planten en bloemen te kweken en om in te genieten onder het genot van een goed glas wijn.


Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinkamer

Tuinkamer, T-kas en Paviljoen.

De trend van het buiten leven heeft de laatste jaren ook in Nederland steeds meer voet aan de grond gekregen waarbij de tuinkamer natuurlijk het ideale startpunt is. De tuinkamers en T-Kas van ACD, Janssens, Vitavia en Royal Well zijn hier een goed voorbeeld van met iedere weer hun specifieke onderscheidende punten.

ACD levert een serie tuinkamers in de vorm van een T-kas . Bij een T-kas worden 2 kassen haaks tegen elkaar geplaatst waardoor er een zeer grote binnen ruimte ontstaat. ACD heeft hier een zeer mooie luxe serie in bestaand uit de AurélieBabetteHelene en Sophie oplopend in grootte. 

De ACD serie onderscheid zich door een degelijke constructie met standaard veiligheidsglas uit een stuk, wind en waterdicht bevestiging met behulp van Rubber profielen en een zeer breed optie programma.

Van het merk Vitavia leveren wij de Sirius, dit Type tuinkamer is van het bekende T-kas type en we leveren ook de Hera 4500 en Hera 9000, dit zijn ronde paviljoens. Vitavia  onderscheid zich door een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Janssens Alusystems levert T-kassen en tuinkamers die beschikken over zeer degelijke profielen, standaard veiligheidsglas en heeft zeer mooie Victorian uitvoeringen.  

Royal Well levert  ons de Orangery 152 van het merk Juliana, dit is een van de meest luxe en mooie tuinkamers op de markt. Ook zeker de moeite waard om te bekijken. 

Tuinkamer in de showroom.

Heeft u interesse in een tuinkamer of T-kas dan bent u altijd welkom in onze showroom aan de Guldenweg 7 te Varsseveld. Hier hebben we naast een aantal andere kassen,  de ACD Aurélie in de showroom staan en daar geven we graag uitleg bij.