• Gratis thuislevering in NL & BE!
  • 1e aankoop korting
  • Bezoek onze showroom
Corona update
Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
9.1

Janssens Kassen

Op deze pagina vindt u het complete programma van Janssens kassen.

Janssens is de fabrikant van een de mooiste kassen op de Nederlandse markt zij leveren zowel de standaard kassen zoals de Janssens Junior, Senior en de helios Line.


Producten 1-18 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Janssens Kassen

Deze kassen kunnen zowel in een standaard aluminium uitvoering geleverd worden maar ook zeer als de zeer mooie Victorian kassen. Dit zijn kassen met een nokversiering en kunnen ook op kleur Groen of Zwart geleverd worden. Deze Janssens kassen voldoen ook allemaal aan de prestigieuze Duitse Tuf Norm. Deze norm wordt verstrekt als de kassen voldoen aan een groot aantal eisen op het gebied van de kwaliteit van de constructie. 

Janssens levert de Junior hobby en de Victorian kassen de Junior Orangerie de Senior hobby en Victorian en Star kassen en de Helios SL serie en de Helios SL Orangerie als standaard kassen.

Janssens kassen op maat.

Janssens levert buiten de standaard kassen die ik hierboven genoemd heb ook op klant specificatie. Hierbij kan men bijvoorbeeld kiezen uit de Helios XL maatwerk kassen. Deze kassen zijn standaard zonder ramen en deuren en kunnen helemaal naar klant specificatie worden uitgerust. Denk hierbij aan enkele duren of dubbele deuren, het type glas waar en hoeveel ramen. Ook kan een dergelijke kas natuurlijk ook geleverd worden met een kleur na keuze en bijvoorbeeld worden aangepast voor bijvoorbeeld een borstwering.

Janssens beschikt verder ook over een zeer groot type kas dit de dubbele type en de Jumbo kassen. Deze worden vaak besteld door bijvoorbeeld scholen en andere organisaties die op een semi professionele toepassing hebben voor dit soort kweekkassen. Vaak wordt er dan les in gegeven en hiervoor is deze Janssens kas dan ook helemaal aan te passen en uitermate geschikt.

De dubbelkas van Janssens is een kas waarbij de een kas aan de andere kas wordt gekoppeld worden en men dus een grote kweek ruimte creëert. Hierbij kan men een kas of meer aan elkaar koppelen.

Janssens Oranjerie en tuinkamers

Janssens is een leverancier van glazen constructies om in te kweken maar constructies geschikt om in te recreëren. Denk aan de Oranjerie deze kunnen helemaal op maat worden gemaakt en kunnen zeer groot worden met zij beuken en ramen en deuren na keuze.
Kleuren na keuze enzovoort.

Heeft u vragen over het mooie merk Janssens bezoek onze showroom in Varsseveld of bel 0315-324435 of mail ons [email protected] wij helpen u graag verder!

Wij leveren uw Janssens kassen uiteraard door het gehele land met uitzondering van de eilanden geheel gratis bij u thuis af.