• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Janssens Kassen

 Op deze pagina vindt u het complete programma van Janssens kassen.

Janssens is de fabrikant van een van de mooiste kassen op de Nederlandse markt, bovendien voldoen alle aan de hoge standaard van de Duitse Tuf Norm, die strenge eisen stelt aan constructiekwaliteit. Janssens levert zowel de scherp geprijsde standaard kassen, dit zijn de “Action models” en voor de klant met speciale wensen de “Custom models” die helemaal aan te passen zijn.


Producten 1-28 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Janssen Action Models kassen

Binnen de Janssens action model series onderscheiden wij vier verschillende series oplopend in grote en uitvoering.

Dit zijn de Janssens Action models beginnen met de compacte stads kas Helios Urban U12, gevolgd door de grotere tuinkas Eos Junior, de tuinkas Helios Senior met meer afmetingen en het top model Helios Master met een zeer complete uitvoering, riante afmetingen en stahoogte.

Naast de in aluminium uitgevoerde kassen zijn er ook gecoate uitvoeringen te herkennen aan de naam Victorian. De gecoate uitvoering tuinkas Urban, Eos Junior, Helios senior en Helios Master kunnen worden geleverd in de kleur Groen of Zwart en eventueel met een klassieke  nokversiering.

Janssens levert naast de Action model tuinkassen ook een aantal scherp geprijsde Action model tuinkamers, dit zijn zwart gecoate constructies die vaak worden gebruikt als tweede huiskamer. De modellen zijn de T-kas EOS Junior T model en de Pyramide kas Pyramide model P33 en de Janssens Pyramide P44.

Janssens kassen op maat - Custom Models

Janssens levert naast de hierboven genoemde standaard kassen ook maatwerk kassen op klant specificatie. Hierbij kan men bijvoorbeeld kiezen voor de zeer grote Janssens Gigant of een luxe tuinkamer of muurkas op maat. Deze tuinkassen zijn naast de Models.maat uit te voeren met een keur aan opties zodat u de kas geheel naar uw hand kunt zetten. Denk hierbij aan enkele deuren of dubbele deuren, het type glas waar en hoeveel ramen. Ook kan een dergelijke kas natuurlijk ook geleverd worden met een kleur na keuze en bijvoorbeeld of een luxe borstwering.

De zeer groot type kassen van Janssens zoals de tuinkas Gigant met een breedte maat tussen de 3.84 en 6.05 meter en een maximale lengte van 18 meter. Deze kassen worden vaak besteld door bijvoorbeeld scholen en andere organisaties met een semi professionele toepassing. Vaak wordt er dan les in gegeven en hiervoor is deze Janssens uitermate geschikt.

Naar de tuinkas configurator

Met de Janssens AluSystems tuinkas configurator ontwerp je gemakkelijk jouw ideale tuinkas. Kies uit diverse modellen, afmetingen en accessoires en bekijk direct het resultaat in 3D. Maak van jouw tuin een oase van groen met een gepersonaliseerde tuinkas.

Janssens Oranjerie en tuinkamers

Janssens is een leverancier van glazen constructies om in te kweken maar constructies geschikt om in te recreëren. Denk aan de Oranjerie deze kunnen helemaal op maat worden gemaakt en kunnen zeer groot worden met zij beuken en natuurlijk, ramen en deuren en kleur na keuze.

Heeft u vragen over het mooie merk Janssens bezoek onze showroom in Varsseveld of bel 0315-324435 of mail ons [email protected] wij helpen u graag verder!

Wij leveren uw Janssens kassen uiteraard door het gehele land met uitzondering van de eilanden geheel gratis bij u thuis.


© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.