• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Janssens Kassen

Op deze pagina vindt u het complete programma van Janssens kassen.

Janssens is de fabrikant van een de mooiste kassen op de Nederlandse markt zij leveren zowel de standaard kassen zoals de Janssens Junior, Senior en de helios Line.

Naar de tuinkas configurator

Met de Janssens AluSystems tuinkas configurator ontwerp je gemakkelijk jouw ideale tuinkas. Kies uit diverse modellen, afmetingen en accessoires en bekijk direct het resultaat in 3D. Maak van jouw tuin een oase van groen met een gepersonaliseerde tuinkas.


Producten 1-28 van 70

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 70

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Deze kassen kunnen zowel in een standaard aluminium uitvoering geleverd worden maar ook zeer als de zeer mooie Victorian kassen. Dit zijn kassen met een nokversiering en kunnen ook op kleur Groen of Zwart geleverd worden. Deze Janssens kassen voldoen ook allemaal aan de prestigieuze Duitse Tuf Norm. Deze norm wordt verstrekt als de kassen voldoen aan een groot aantal eisen op het gebied van de kwaliteit van de constructie. 

Janssens levert de Junior hobby en de Victorian kassen de Junior Orangerie de Senior hobby en Victorian en Star kassen en de Helios SL serie en de Helios SL Orangerie als standaard kassen.

Janssens kassen op maat

Janssens levert buiten de standaard kassen ook op klant specificatie. Hierbij kan men bijvoorbeeld kiezen uit de Helios XL maatwerk kassen. Deze kassen zijn standaard zonder ramen en deuren en kunnen helemaal naar klant specificatie worden uitgerust. Denk hierbij aan enkele of dubbele deuren, het type glas en de plaatsing en hoeveelheid ramen. Ook kan een dergelijke kas natuurlijk geleverd worden met een kleur naar keuze en kan bijvoorbeeld worden aangepast voor bijvoorbeeld een borstwering.

Janssens beschikt verder ook over een zeer groot type kas, dit zijn de dubbele type en de Jumbo kassen. Deze worden vaak besteld door bijvoorbeeld scholen en andere organisaties die een semi-professionele toepassing hebben voor dit soort kweekkassen. Vaak wordt er dan les in gegeven en hiervoor is deze Janssens kas dan ook helemaal aan te passen en uitermate geschikt.

De dubbelkas van Janssens is een kas waarbij een kas aan de andere kas wordt gekoppeld en men dus een grote kweek ruimte creëert. Hierbij kan men een of meerdere kassen aan elkaar koppelen.

Janssens Oranjerie en tuinkamers

Janssens is niet alleen een leverancier van glazen constructies om in te kweken, maar maakt constructies geschikt om in te recreëren. Bijvoorbeeld de Oranjerie. Deze kan helemaal op maat worden gemaakt en kan zeer groot worden met zijbeuken en ramen en deuren naar keuze.
Kleuren na keuze enzovoort.

Heeft u vragen over het mooie merk Janssens? Bezoek onze showroom in Varsseveld of bel 0315-324435 of mail ons:  [email protected]. Wij helpen u graag verder!

© 2023 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.