• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinkas op maat

Bij Tuinkasspecialist kunt u nu een tuinkas speciaal op maat bestellen. De tuinkassen zijn te bestellen in vele verschillende soorten waardoor er voor iedere tuin wel een mooie tuinkas tussen zit. Wilt u uw tuinkas op maat aanpassen bel of mail ons dan en wij maken voor u een passende offerte.

Naar de tuinkas configurator

Janssens Alusystems heeft naast de "standaard" actie modellen ook een serie tuinkassen die aan te passen zijn aan uw wensen.  Denk hierbij aan de afmeting,  ramen en deuren, de kleur van uw kas en natuurlijk tal van opties. Janssens Alusystems heeft hiervoor een 3D-configurator ontwikkeld waarmee u zelf uw ideale tuinkas kunt configureren en uw offerte kunt aanvragen. Klik op deze link of gebruik de knop bij de Janssens producten in deze categorie.


Producten 1-28 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Extra’s tuinkas op maat

Bij het bestellen van uw tuinkas heeft u per tuinkas verschillende extra’s die u aan uw tuinkas toe kan voegen. Deze extra’s verschillen van schaduwdoeken tot werktafels. Daarnaast kunt u ook nog aangeven dat u uw tuinkas door een van onze tuinkasspecialisten wilt laten monteren. Deze zorgt er dan voor dat uw tuinhuis vakkundig gemonteerd wordt.

Kleuren tuinkas op maat

Ook kunt u bij bestelling van enkele tuinkassen aangeven in welke kleur u uw tuinhuis wilt ontvangen. Voorbeelden van kleuren zijn bijvoorbeeld zwart of groen maar u kunt uw tuinkas uiteraard ook blank aluminium laten.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.