• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Kweekkassen

Een kweekkas geeft u de mogelijkheid om het gehele jaar te creëren waarin plant kunnen groeien onafhankelijk van het weer buiten. U kunt met behulp van uw eigen kweekkas het ideale klimaat regelen voor het gewas wat u wilt kweken in uw kas.


Producten 1-28 van 145

per pagina

Producten 1-28 van 145

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Uw kweekkas kunt u onder andere gebruiken om vroeg in het voorjaar te beginnen met het opkweken van zaadjes tot zaailingen voor groente, bloemen of anderen planten waar u uw interesse naar uitgaat.

Kweekkassen zijn er in allerlei maten en soorten, in Nederland worden vooral de glazen kweekkassen veel verkocht. Er zijn echter veel meer modellen met hun eigen voor delen en nadelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Polycarbonaat kweekkas, de tunnelkas, muurkas en de mini kas.

Welke kweekkas kopen?

Er zijn vele kweekkassen te koop maar welke kas past nu het beste bij u? Er zijn een aantal vragen die u voor zelf u moet beantwoorden om tot de juiste beslissing te komen. Allereerst wat wil u kweken een kweekkas met echt glas is het meest geschikt voor het kweken van planten en groenten uit gematigd klimaat. Een kweekkas met een polycarbonaat glas is veel meer geschikt voor het kweken van tropische planten. Dit is maar een voorbeeld van een vraag maar er zijn er meer. Er zijn kweekkassen, voor een kleine ruimte of juist voor een grote, een kweekkas om mee te beginnen of juiste een kweekkas om uw hobby mee uit te bouwen. Wij beschikken over kweekkassen in allerlei maten en uitvoeringen. Voor advies mag u ons dan ook altijd bellen of mailen.

De tuinkasspecialist.nl beschikt over een breed gamma aan kweekkassen van de vier grootste merken in Nederland. Wij kunnen kweekkassen leveren van ACD, Kweekkassen van Janssens, Vitavia en natuurlijk kweekkassen van Royal Well.

Dus zoekt u een kweekkas dan leveren wij u graag een passende kas voor uw hobby. Bel, mail of kom langs in showroom aan de Guldenweg 7 in Varsseveld. We helpen u graag verder.  

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.