WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Kweekkassen.

Een kweekkas geeft u de mogelijkheid om het gehele jaar te creëren waarin plant kunnen groeien onafhankelijk van het weer buiten. U kunt met behulp van uw eigen kweekkas het ideale klimaat regelen voor het gewas wat u wilt kweken in uw kas. Uw kweekkas kunt u onder andere gebruiken om vroeg in het voorjaar te beginnen met het opkweken van zaadjes tot zaailingen voor groente, bloemen of anderen planten waar u uw interesse naar uitgaat.

Kweekkassen zijn er in allerlei maten en soorten, in Nederland worden vooral de glazen kweekkassen veel verkocht. Er zijn echter veel meer modellen met hun eigen voor delen en nadelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Polycarbonaat kweekkas, de tunnelkas, muurkas en de mini kas

Welke kweekkas kopen?

Er zijn vele kweekkassen te koop maar welke kas past nu het beste bij u? Er zijn een aantal vragen die u voor zelf u moet beantwoorden om tot de juiste beslissing te komen. Allereerst wat wil u kweken een kweekkas met echt glas is het meest geschikt voor het kweken van planten en groenten uit gematigd klimaat. Een kweekkas met een polycarbonaat glas is veel meer geschikt voor het kweken van tropische planten. Dit is maar een voorbeeld van een vraag maar er zijn er meer. Er zijn kweekkassen, voor een kleine ruimte of juist voor een grote, een kweekkas om mee te beginnen of juiste een kweekkas om uw hobby mee uit te bouwen. Wij beschikken kweekkassen in allerlei maten en uitvoeringen en voor advies mag u ons dan ook altijd bellen of mailen.

De tuinkasspecialist.nl beschikt over een breed gamma aan kweekkassen van de vier grootste merken in Nederland. Wij kunnen kweekkassen leveren van ACD, Kweekkassen van Janssens, Vitavia en natuurlijk kweekkassen van Royal Well.

Dus zoekt u een kweekkas dan leveren wij u graag een passende kas voor uw hobby. Bel, mail of kom langs in showroom aan de Guldenweg 7 in Varsseveld we helpen u graag verder.  


Artikelen 1 tot 16 van 123 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 123 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5