• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Kantoorkas

Een kantoorkas van de tuinkasspecialist is een kas met een alternatieve toepassing, ook wel bekend als vergaderruimten in een showroom of kantoortuin. De ACD kantoorkas bieden een innovatieve oplossing voor de uitdagingen van moderne kantooromgevingen. In een tijd waarin open werkplekken en landschapskantoren steeds gangbaarder worden, groeit de behoefte aan afgeschermde ruimtes voor vergaderingen, gesprekken en geconcentreerd werk.


3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wat biedt een kantoorkas?

De term "kantoorkassen" roept beelden op van transparantie, en dat weerspiegelt de essentie van deze ruimten. Deze glazen constructies binnen een kantooromgeving bieden privacy zonder afzondering, waardoor een balans ontstaat tussen pravacy en openheid. Een kantoorkas dient als vergader- en spreekruimten of werkplek.

In een showroomomgeving kunnen kantoorkassen fungeren als afgebakende spreekkamer in een drukke showroom. Ze bieden een prettige omgeving waarin producten of ideeën kunnen worden gepresenteerd aan uw klanten. De transparante wanden van de kantoorkassen creëren een uitnodigende sfeer, waarin mensen zich vrij voelen terwijl ze visueel verbonden blijven met de omgeving

In een kantoortuin, ook wel bekend als een landschapskantoor of bureaulandschap, waar individuele werkplekken vaak dicht op elkaar staan in een grote ruimte, vormen kantoorkassen oases van rust. Ze fungeren als geluidsdichte ruimten waar teams zich kunnen terugtrekken voor overleg of geconcentreerd werk. Dit draagt bij aan het verminderen van afleidingen en bevordert een gezonde werkbalans.

Een kantoorkas van ACD Office Solution

ACD kantoorkassen kenmerken zich door een stevige zelfdragende zwarte aluminium constructie met 4 mm veiligheidsglas. Enkele wanden zijn voorzien van akoestische panelen voor geluids- en echo-onderdrukking. De schuifdeur met een minimale drempel, ventilatieramen en optionele LED-verlichting, elektrische warmte-elementen, stopcontacten en schakelaars bieden ze een volledig aanpasbare en comfortabele werkruimte leverbaar in drie afmetingen.

Kortom, kantoorkassen zijn meer dan alleen fysieke structuren; ze vertegenwoordigen een innovatieve benadering van het ontwerp van moderne kantoorruimten. Door de combinatie van transparantie en functionaliteit voldoen ze aan de uiteenlopende behoeften van werknemers, variërend van samenwerking en presentatie tot individuele concentratie.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.