• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tunnelkas

De tunnelkas of ook wel folietunnel maken het mogelijk om al zeer vroeg in het voorjaar te gaan kweken in de grond van uw groentetuin. De tunnelkas zorgt er voor dat er een klimaat geschapen wordt waardoor u in maart al kunt beginnen met het kweken in de volle grond van bijvoorbeeld sla, koolraap, bloemkool en radijs.


5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Uw tunnelkas zorgt voor een ideaal klimaat voor uw gewassen en laat koude en een teveel aan neerslag buiten. Dit voorkomt daarmee de groei van schadelijke bacteriën en voorkomt schimmelziektes. De tunnelkassen zijn in principe geschikt om het gehele jaar in te kweken, de tunnelkas constructie leen zich echter ook bij uistek om hem op te bouwen en te verplaatsen.

Veel hobbykwekers bouwen de tunnelkas vroeg in het voorjaar op en verwijderen de kas op het moment dat de weersomstandigheden het toelaten.

ACD en Royal Well Tunnelkassen

De tuinkasspecialist levert tunnelkassen in verschillende formaten en prijsklassen. De merken die wij daar in vertegenwoordigen zijn tunnelkassen van ACD en Royal Well. Voor vragen kunt u ons altijd bellen 0031(0)315-324435 of mailen naar [email protected]

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.