Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

ACD kassen

ACD is een fabrikant van tuinkassen die sinds 1987 de ACD Prestige kassen op de markt brengt. Daarnaast levert ACD ook een zeer uitgebreid pakket aan standaard kassen, tunnelkassen en een zeer complete assortiment aan accessoires. ACD levert kassen waarbij kwaliteit, innovatie en service de hoofd toon voeren in Nederland, Belgie en Frankrijk met één van de meest uitgebreide kweekpakketen in de markt.


Producten 1-18 van 94

per pagina

Producten 1-18 van 94

per pagina

ACD Prestige kassen

De ACD Prestige line wordt in de eigen kassenfabriek in Elseviere gemaakt en kenmerkt zich door hoge kwaliteit, innovatie en 12 jr. garantie. De hoge kwaliteit van dit type kas zit hem vooral in de stevige constructie door gebruik te maken van aluminium kokerprofielen, extra stevige windverbanden, standaard 4 mm glas opgehangen in rubbers, binnen en buitengoten en brede deuren. De Prestige kassen kunnen op maat geleverd worden waarbij de klant bepaald, het is echter ook mogelijk om binnen de de prestige line te kiezen uit een van de zeer aantrekkelijke actie modellen. Deze Pretige actie kassen zijn kassen die veel verkochte worden compleet met ramen, deuren en fundament voor een zeer scherpe prijs. Binnen de Prestige kassen zijn de volgende types te onderscheiden: de Prestige kassen met rechte wand en schuinewand, de ACD Prestige Retro en de nieuwe tuinkamer serie.

Voordelen van een ACD® PRESTIGE tuinkas

 

ACD Prestige kassen met rechte wand

De ACD Prestige Piccolo is de kleinste kas in de prestige line 159 x 224 cm voor de kweker in de stad of met een kleinere tuin. Dan komen de R204H-B met de maat 232x298cm, de R305H-B met de maat 306x371cm en de grootste Actiemodel Prestige met rechte wand de ACD Prestige R307H-B 306x519cm.

ACD Retro Prestige Actie kassen

Binnen de Prestige line bestaat ook een line van kassen die de vraag naar meer klassieke kassen beantwoord, dit zijn de Retro kassen. Deze kassen hebben de zelfde kwaliteitsopbouw als een standaard Prestige kassen maar beschikken standaard over een Zwarte coating, 4mm veiligheidsglas en optioneel een Victorian nokversiering. Binnen de prestige Retro line onderscheiden we de Prestige R205H-Retro met de maat 232x371cm en de ACD Prestige R306H-Retro 306x445cm.

ACD Prestige kassen met schuine wand

De Innovatie binnen ACD heeft ook een zeer bijzondere kas opgeleverd en dit is de kas met schuine wand.

Het doel van de schuine wand is drievoudig:

  • Door de schuine wanden ontstaat er een verminderde winddruk wat de kas zeer geschikt maakt voor plaatsing op een zeer open terrein. Een nog stabielere constructie door een beter verdeling van het gewicht van het dak. 
  • Een betere licht en warmte opvang, door de schuine wand wordt licht minder gereflecteerd wat vooral in het najaar en voorjaar hogere kas temperatuur oplevert ten opzichte van een standaard rechte kas. 
  • Dit betekent dus eerder en langer doorkweken in het jaar.
  • Heeft u meer vragen over de pluspunten van een Prestigekas van ACD kijk dan op www.acd.eu

ACD Tuinkamers en Orangerieen

Sinds enige tijd levert ACD ook een tuinkamer / orangerie serie op basis van een Prestige kas in de vorm van een "kathedraal", bedoeld om in te recreëren. De tuinkamers bestaan uit een kas met daar dwars op nog een kas in de de form van een katadraal, standaard zijn ze uitgevoerd in een zwarte coating, veiligheidsglas, helderglas in het dak en optioneel een houten vloer. De leverbare tuinkamers zijn de Hélène 377x445cm en de Sophie 377x519cm.

ACD Intro Grow kassen

De ACD Intro Grow serie zijn een kassen met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding uitgevoerd met beglazing in tuinbouwglas, Veiligheidsglas of Polycarbonaat. Dit type hobbykas is bedoeld als instap model voor de beginnende kweker maar wel van een goede kwaliteit en kunnen worden uitgevoerd met opties als veiligheidsglas en automatische openers. De Intro Grow tuinkassen worden uitgevoerd in de uitvoeringen Tuinkas Daisy - 3,8m² 195x193cm, Tuinkas Ivy - 5m² 257x193cm, Tuinkas Lily - 6,2m² 319x193cm of de Tuinkas Oliver - 9,9m² 384x257cm

ACD Tunnel kassen

De tunnelkas of ook wel folietunnel is een kas die bedoeld is voor kwekers die vroeg in het voorjaar willen beginnen met kweken in de vrije grond. Een tunnelkas is makkelijk op te bouwen en te verplaatsen en daarom ideaal om te gebruiken, vroeg in het voorjaar opkweken in de vrije grond mogelijk te maken en naar keuze te verwijderen als het warm genoeg is of gewoon in door te kweken.

ACD Accessoires

ACD levert een groot aantal accessoires voor alle type kassen zoals automatische openers, heaters, kweekbakken tot kleine kweekkasten en kasjes u vindt deze in de categorie accessoires.

ACD Kassen Montage

De kassen van ACD zijn over het algemeen goed te plaatsen door een ongeoefende monteur en de meeste kassen worden dan ook door de klanten zelf geplaatst. Mocht u dit niet zelf willen doen dan bieden wij de mogelijkheid om dit te laten doen door een monteur van ons. Bij een groot aantal van de ACD kassen bieden wij montage aan. Wij beschikken hiervoor over zeer ervaren monteurs die de kassen bij u komen plaatsen. De montage prijzen staan bij de producten vermeld en kunnen variëren afhankelijk van het aantal opties die u bestelt. Vraag om de montage voorwaarden.

10 gouden tips bij de juiste keuze van uw tuinkas