• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

ACD kassen

ACD is een fabrikant van tuinkassen die sinds 1987 de ACD Prestige kassen op de markt brengt. Daarnaast levert ACD ook een zeer uitgebreid pakket aan standaard kassen, tunnelkassen en een zeer complete assortiment aan accessoires. ACD levert kassen waarbij kwaliteit, innovatie en service de hoofd toon voeren in Nederland, Belgie en Frankrijk met één van de meest uitgebreide kweekpakketen in de markt.


Producten 1-28 van 101

Pagina
per pagina

Producten 1-28 van 101

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

ACD kassen.

Acd is een fabrikant van tuin kassen die sinds 1987 de ACD Prestige kassen op de markt brengt, daarnaast levert ACD ook een zeer uitgebreid pakket aan standaard kassen, tunnelkassen en een zeer complete assortiment aan accessoires. ACD levert kassen waarbij Kwaliteit, innovatie en service de hoofd toon voert in Nederland, België en Frankrijk met een van de meest uitgebreide kweek pakket in de markt.

ACD Prestige kassen.

De ACD Prestige line van wordt in de eigen kassen fabriek in Elseviere gemaakt en kenmerkt zich door hoge kwaliteit, innovatie en 12 jr. garantie. De hoge kwaliteit van dit type kas zit hem vooral in de stevige constructie door gebruik te maken van aluminium kokerprofielen, extra stevige windverbanden, standaard 4 mm glas opgehangen in rubbers, binnen en buitengoten en brede deuren. De Prestige kassen kunnen op maat geleverd worden waarbij de klant bepaald, het is echter ook mogelijk om binnen de de prestige line te kiezen uit een van de zeer aantrekkelijke actie modellen. Deze Prestige actie kassen zijn series kassen die veel verkochte worden compleet met ramen, deuren en fundament voor een zeer scherpe prijs. Binnen de Prestige kassen zijn de volgende types te onderscheiden de Prestige kassen met rechte wand en schuine wand, de ACD Prestige Retro en de nieuwe tuinkamer serie.

Voordelen van een ACD® PRESTIGE tuinkas

 

ACD Prestige kassen met rechte wand.

De ACD Prestige Piccolo is de kleinste kas in de prestige line 159 x 224 cm voor de kweker in de stad of met een kleinere tuin. Dan komen de R204L-B met de maat 232x298cm, de R305H-B met de maat 306x371cm en de grootste Actiemodel Prestige met rechte wand de ACD Prestige R307H-B 306x519cm.

ACD Blackline Prestige Actie kassen.

Binnen de Prestige line bestaat ook een line van kassen die de vraag naar meer klassieke kassen beantwoord dit zijn de Blackline kassen. Deze kassen hebben de zelfde kwaliteitsopbouw als een standaard Prestige kassen maar beschikken standaard over een Zwarte coating, 4mm veiligheidsglas en optioneel een Victorian nokversiering. Binnen de prestige Retro line onderscheiden we de Prestige R205H-Blackline met de maat 232x371cm, de ACD Prestige R306H-Blackline 306x445cm en de Prestige R406H-Retro.

ACD Prestige kassen met schuine wand.

De Innovatie binnen ACD heeft ook een zeer bijzondere kas opgeleverd en dit is de kas met schuine wand.

Het doel van de schuine wand is drievoudig :

  • Door de schuine wanden ontstaat er een verminderde winddruk wat de kas zeer geschikt maakt voor plaatsing op een zeer open terrein. Een nog stabielere constructie door een beter verdeling van het gewicht van het dak. 
  • Een betere licht en warmte opvang, door de schuine wand wordt licht minder gereflecteerd wat vooral in het najaar en voorjaar hogere kas temperatuur oplevend ten opzichte van een standaard rechte kas. 
  • Dit betekend dus eerder en langer doorkweken in het jaar.
  • Heeft u meer vragen over de pluspunten van een Prestige kas van ACD kijk dan op https://www.acd-kassen.nl/

ACD Tuinkamers en Oranjerieën.

Sinds enige tijd levert ACD ook een tuinkamer / orangerie serie op basis van een Prestige kas in de form van een "kathedraal", bedoeld om in te recreëren. De tuinkamers bestaan uit een kas met daar dwars op nog een kas in de de form van een kathedraal, standaard zijn ze uitgevoerd in een zwarte coating, veiligheidsglas, helderglas in het dak en optioneel een houten vloer. De leverbare tuinkamers zijn de Aurelie 303x371cm, de Babette 377x519cm, de Helene 377x445cm en de Sophie 377x519cm.

ACD Intro Grow kassen.

De ACD Intro Grow serie zijn een kassen met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding uitgevoerd met beglazing in tuinbouwglas, Veiligheidsglas of Polycarbonaat.Dit type hobbykas is bedoeld als instap model voor de beginnende kweker maar wel van een goede kwaliteit en kunnen worden uitgevoerd met opties als veiligheidsglas automatische openers en worden gratis thuis geleverd. De Intro Grow tuinkassen worden uitgevoerd in de uitvoeringen  Tuinkas Ivy - 5m² 257x193cm, Tuinkas Lily - 6,2m² 319x193cm of de Tuinkas Oliver - 9,9m² 384x257cm.

ACD muurkassen.

ACD Prestige muurkassen bieden de perfecte oplossing voor tuinliefhebbers die beperkte ruimte hebben of een grote vrije muur. Met hun degelijke en elegante ontwerp en hoogwaardige materialen zijn de Muurkassen van ACD een aanwinst voor elke tuin. Deze muurkassen zijn ontworpen om tegen een muur te plaatsen, waardoor ze ruimtebesparend zijn. ACD levert standaard muurkassen zoals de Miccolo M03 224x82cm, Miccolo M04 298x82cm en de maatwerk muurkassen met verschillende diepte en breedte maten. Alle ACD Prestige muurkassen bieden optimale bescherming en een gunstig klimaat voor uw planten. Met een ACD Prestige muurkas geniet u van uw tuinpassie, in iedere tuin!


ACD Accessoires.

ACD levert een groot aantal accessoires voor alle types kassen zoals automatische openers, heaters, kweekbakken tot kleine kweekkasten en kasjes u vindt deze in de categorie accessoires.

ACD Kassen Montage.

De kassen van ACD zijn over het algemeen goed te plaatsen door een ongeoefende monteur en de meeste kassen worden dan ook door de klanten zelf geplaatst. Mocht u dit niet zelf willen doen dan bieden wij de mogelijkheid om dit te laten doen door een monteur van ons. Bij een groot aantal van de Acd kassen bieden wij montage aan wij beschikken hiervoor over zeer ervaren monteurs die de kassen bij u komen plaatsen. De montage prijzen staan bij de producten vermeld en kunnen variëren afhankelijk van het aantal optisch die u besteld vraag om de montage voorwaarden.

10 gouden tips bij de juiste keuze van uw tuinkas

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.