• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Producten 1-28 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Euro-Serre tuinkassen

Op deze pagina vindt u het complete programma van Euro-Serre kassen.

Euro-Serre uit het Belgische Genk is een van de mooiste en compleetste leveranciers van tuinkassen op de Nederlandse markt. De fabrieken van Euro-Serre produceren al sinds 1978 kassen. Het merk Euro-Serre kenmerkt zich door een zeer brede assortiment gecombineerd met een zeer hoge kwaliteit. Deze kern kwaliteiten hebben ervoor gezorgd dat het familie bedrijf Euro-serre marktleider is op de Europese markt met tuinkassen, muurkassen, tropische kassen en tuinkamers in meer dan 15 landen waar Euro-serre wordt geleverd.

Waar onderscheid Euro-serre zich in?

Maatwerk: Bij Euro-Serre is maatwerk een vanzelfsprekendheid, Euro-serre beschikt over een in-huis ontwerp afdeling  en produceert zelf wat een zeer hoge kwaliteit en flexibiliteit oplevert. De kassen kunnen dan ook in vele maten en configuraties geleverd worden. Een hogere stahoogte of een kas plaatsen op een gemetselde borstwering, schuifdeuren of draaideuren in een specifiek kleur. Dit is bij Euro-serre niet de uitzondering maar de regel! 

Duurzaamheid: Euro-Serre kassen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en een lange levensduur.

Optimale kweekomstandigheden: De kassen van Euro-serre zijn ontworpen om optimale groeiomstandigheden te bieden voor planten en gewassen. Ze zorgen voor de juiste hoeveelheid licht, ventilatie en temperatuurregeling, wat resulteert in gezondere en productievere planten en natuurlijk veel kweekplezier.

Klassieke en moderne kassen: Naast functionaliteit hebben Euro-Serre kassen ook zeer stijlvolle uitstraling zowel in klassieke kassen als moderne ontwerpen. Ze voegen waarde toe aan de omgeving waarin ze worden geplaatst en kunnen dienen als een blikvanger in iedere tuin.

Eenvoudige montage en onderhoud: Euro-Serre kassen zijn ontworpen met het oog op eenvoudige montage en onderhoud. Profiteer van het gebruiksvriendelijke montagesysteem en de onderhoudsvriendelijke materialen, waardoor er meer tijd is voor het genieten van kweken in de kas. Heeft u toch vragen dan kunt ons altijd bij dit merk geven wij graag ondersteuning.

Beglazing van Euro-Serre kassen

Veiligheidsglas

In Nederland is de standaardbeglazing van Euro-serre kassen 4 mm veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat het tot zeven keer sterker is dan tuindersglas / floatglas van dezelfde dikte. Een ander voordeel is dat, mocht het breken, het niet in gevaarlijk grote scherven uiteenvalt zoals bij tuindersglas / floatglas gebeurt. In plaats daarvan verbrijzelt het in kleine stukjes die veel minder gevaarlijk zijn. Daarnaast is 4 mm veiligheidsglas vrij verkrijgbaar in de handel, in tegenstelling tot de nog steeds veelgebruikte dikte van 3 mm. Dit betekent dat als er in de toekomst een glasplaat vervangen moet worden, u dit bij iedere glasleverancier kunt doen.

Polycarbonaat

Naast veiligheidsglas kunt u bij de kassen van Euro-Serre ook polycarbonaat beglazing bestellen, beschikbaar in diktes van 8 mm en 16 mm. Hoe dikker de polycarbonaat, hoe hoger de isolatiewaarde. De 8 mm dikke polycarbonaatplaten zijn leverbaar voor de standaard kassen, terwijl de 16 mm dikke platen worden gebruikt voor de dakbeglazing van de "tropische" kassen.

Thermopane glas

Bent u op zoek naar een geïsoleerde kas voor uw tropische planten? Dan biedt Euro-Serre de tuinkas Euro Maxi. Deze kas is uitgerust met 16 mm polycarbonaat in het dak en 14 mm Thermopane isolatieglas in de wanden. Het voordeel van deze constructie is dat de kas de warmere dag- en nachttemperaturen behoudt die tropische planten nodig hebben. Daarnaast is deze kas uitstekend geschikt als overwinteringskas voor uw planten, aangezien er minder energie nodig is om de temperatuur boven het vriespunt te houden.

De Tuinkas Maxi van Euro-serre

De tuinkas Maxi van  is een  van de meeste veelzijdige en meest verkocht kassen van Euro-serre. Met de breedte maten van 236 cm en 309 cm en de diepte maten van 236 tot wel 830cm heeft de Euro Maxi voor iedere kweker de gewenste kas. De Maxi van Euro-serre beschikt over een schuifdeur met een maat  76 x 170 cm en  een of meer dakramen afhankelijk van de afmeting, de wandhoogte van de Maxi is 181 cm wat de kas veel nuttige kweekruimte geeft door de hele kas, Is de stahoogte toch te laag biedt Euro-serre de mogelijkheid om de zijwand met 20 cm te verhogen. Bent u opzoek naar de klassieke uitstraling van een kas geplaatst op een gemetselde borstwering dan is dat ook mogelijk met tuinkas Euro Maxi. De tuinkas Euro Maxi is leverbaar geschikt voor een borstwering van 83 of 43 cm. Kortom de tuinkas Euro-serre maxi is een mooie kas met zeer veel mogelijkheden!

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.