• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Onze merken

acd-logo
janssens-logo
royalwell-logo
vitavia-logo
canopia-logo

Koop uw tuinkas bij tuinkasspecialist.nl

Maak van uw tuin een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten met een nieuwe tuinkas. Tuinkasspecialist helpt u bij het vinden van de beste optie voor uw tuin. Bij ons vindt u verschillende modellen tuinkassen, kweekkassen, muurkassen en meer. Zo vindt u voor iedere wens of situatie de beste kas.

Of u nu opzoek bent naar een plek om heerlijk te ontspannen in uw tuin of een prachtige tuinkas voor het kweken van groente, fruit en kruiden. De Tuinkasspecialist heeft een zeer ruim aanbod aan producten in verschillende afmetingen en van verschillende materialen.

Het team van FraVin adviseert je graag bij het kiezen van de ideale tuinkas voor in uw tuin. U kunt altijd bij FraVin langskomen om enkele showmodellen van dichtbij te ervaren. Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens uw bezoek bij FraVin van advies wordt voorzien? Maak dan een afspraak. De showroom in Varsseveld is goed te bereiken, daarnaast kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Tuinkas voor de hobbykweker

Met de juiste middelen is het goed mogelijk om zelf bloemen, planten, fruit, groente, kruiden, peulvruchten, aardappelen of andere gewassen te kweken. Naast enige kennis omtrent het verbouwen van natuurproducten heeft u daarvoor alleen een tuinkas of kweekkas nodig. Er zijn verschillende soorten hobbykassen verkrijgbaar, die elk hun eigen specificaties en specialiteiten hebben. En het mooie is dat u daarmee niet meer afhankelijk bent van het onvoorspelbare Nederlandse klimaat.

De voordelen van een kweekkas

Het kunnen zaaien, planten en kweken van gewassen zonder dat het weer invloed heeft is niet de enige goede reden om een kas aan te schaffen. Een tuinkas biedt namelijk nog veel meer voordelen. Ten eerste voorkomt u ermee dat vogels de planten of vruchten in uw hobbytuintje ontdekken en opeten. Een ander pluspunt is dat de klimatologische omstandigheden in een glazen kas, tunnelkas, polycarbonaatkas of andere kas op een professionele manier kunnen worden beheerst. Indien een juiste verhouding is bereikt tussen de hoeveelheid licht, warmte, lucht en vochtigheid kunt u in een tuinkas optimale resultaten behalen. Uw kweekhobby geeft zo ontspanning en voldoening, maar zorgt er tevens voor dat u verse producten uit eigen tuin op tafel kunt zetten of aan familie, vrienden en buren kunt geven.

Juiste kas voor uw gewassen

Wanneer u zich op het aanbod kweekkassen oriënteert zult u merken dat er keuze te over is. Welke kas het beste is, is afhankelijk van op welke gewassen u zich wilt richten. Een glazen kas leent zich bijvoorbeeld goed voor het kweken van gewassen als sla en tomaten. Bent u meer geïnteresseerd in het opkweken van tropische planten, dan is een polycarbonaatkas iets voor u. Dankzij hun dubbele wanden is dit soort kassen perfect geïsoleerd. Het gebruikte polycarbonaat maakt ze bovendien bijzonder robuust. Een tunnelkas is door de toepassing van een folieoverkapping lichter van gewicht en ook een stuk goedkoper. Tunnelkassen zijn eenvoudig te verplaatsen en ideaal om het kweekseizoen in uw moestuin al vroeg in de lente te kunnen laten beginnen.

Tuinkas kopen bij Tuinkasspecialist.nl

Wilt u een kweekkas kopen of voldoet uw huidige kas niet meer aan uw wensen? Kijk dan eens op de website tuinkassenspecialist.nl van FraVin International. Wij hebben hier de beste hobbykassen en tuinkas accessoires voor u overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Alle topmerken zijn vertegenwoordigd, waaronder ACD kassen, Janssens kassen, Royal Well Kassen en Vitavia kassen. Voor deze hoge kwaliteit betaalt u bij FraVin International echter een opvallend lage prijs. Omdat wij ook uw voorkeuren en ideeën centraal stellen, bestaat de mogelijkheid om een tuinkas op maat te laten maken. Daarnaast hebben wij de beschikking over een deskundig montageteam, zodat uw houten tuinkasglazen kas, polycarbonaatkas,  tunnelkastuinkamer of mini kas professioneel wordt geïnstalleerd.

Diverse merken tuinkassen bij de tuinkasspecialist

Bij tuinkasspecialist vindt u verschillende merken tuinkassen. Iedere tuinkas is van topkwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

ACD Kassen
De kassen van ACD staan bekend om de hoge kwaliteit van tuinkassen. Bij ons kunt u terecht voor het ruim assortiment van kwalitatieve en innovatieve kassen. Of u nu op zoek bent naar een kleine Intro Grow of Urban tuinkas of grote Prestige kas voor het kweken van uw gewassen of om in uw tuin te ontspannen . ACD heeft een uitgebreid assortiment tuinkassen, muurkassen, kantoorkassen en meer. Zo heeft ACD voor iedere wens en tuin een passende oplossing.

Janssens kassen
Janssens, het Belgische merk voor tuinkassen, levert wereldwijd kwalitatieve tuinkassen, muurkassen en kantoorkassen in verschillende modellen met diverse uitvoeringen en afmetingen. Zo is er voor iedereen een kasmodel te vinden. Bij Janssens kunt u rekenen op aluminium tuinkassen die u door het materiaal en goed onderhoud tientallen jaren tuin- en kweekplezier kunnen bieden.Met de configurator (link naar configurator) op onze website kunt u uw ideale tuinkas volledig naar wens samenstellen. Kies het model dat bij u past en doorloop alle stappen in de configurator. Zo heeft u in slecht een paar stappen de perfecte kas die aansluit bij al uw wensen en mogelijkheden.

Royal Well kassen
Bij Royal Well kunt u als beginnende en ervaren tuinierder terecht voor een passende kas. Of u nu een beginnende of ervaren tuinierder bent, bij Royal Well vindt u de ideale kas voor uw ervaring. Het assortiment van Royal Well kent een ruim aanbod aan tuinkassen, muurkassen, kweekkassen en meer. Bij de Tuinkasspecialist vindt u verschillende modellen van het merk. Zo vindt u altijd de beste mogelijkheid voor uw tuin!
Ontdek het plezier van tuinieren in uw eigen kas van Royal Well!

Vitavia kassen
Vitavia wil de tuinliefhebber voorzien van kwalitatieve kassen. Het assortiment van Vitavia bestaat uit verschillende modellen in verschillende uitvoeringen. Iedereen die planten, groenten, fruit of kruiden wil kweken vindt bij Vitavia een passende tuinkas, muurkas of tuinkamer. Voor ieder budget en wens is er een passende oplossing.

Canopia polycarbonaat kas
Zoekt u een kas van sterk materiaal? Dan is een polycarbonaat kas van Canopia wellicht een oplossing voor u. De kas is een duurzame en effectieve tuinkas waar u in ieder seizoen succesvol gewassen, groenten en planten kunt kweken. De polycarbonaat tuinkas zorgt voor een goede bescherming tegen Uv-straling van al uw verbouwde gewassen. Daarnaast kunt u de kas eenvoudig verplaatsen en opbouwen doordat polycarbonaat tuinkassen zijn vervaardigd van licht materiaal.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.