• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Informatie van levering

De aangegeven prijzen zijn "af werf". Indien wij de bestelde producten bij u af moeten leveren gebeurt dit via een door ons geregelde transporteur. Transportkosten op de Waddeneilanden zijn op aanvraag.

Levertijd
De maximale levertijd zal per artikel verschillen, wij verzoeken u met klem hierover ons te informeren, daar het vanwege de variatie hierin niet mogelijk is dit aan te geven. Kan door omstandigheden niet binnen de overeengekomen levertijd geleverd worden zal FraVin International u hier tijdig van op de hoogte brengen. Op dat moment kunt U de overeenkomst ontbinden of een nieuwe levertijd overeenkomen. Uiteraard proberen wij zo kort mogelijke levertijden te hanteren. FraVin International is niet aansprakelijk, en kan nooit aansprakelijk worden, gesteld, voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste / aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen, tekeningen, kleuren etc. gelden slechts bij benadering. Afwijkingen van de werkelijkheid kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding. Er wordt veel zorg besteed aan het verstrekken van actuele en correcte informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten.

Zichttermijn
Voor alle producten geldt dat zij, na overleg met ons, binnen 7 werkdagen door u kunnen worden teruggezonden naar ons. De producten dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren (originele en onbeschadigde verpakking). In zo’n situatie kunnen wij uitsluitend de aankoopprijs van het betreffende product vergoeden. reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen terug betaald, minus eventuele porto- en administratiekosten. Voor zakelijke aankopen is deze regeling niet van toepassing. 

Garantie
Op al onze producten is de normale fabrieksgarantie van toepassing. Bij een storing zullen wij in overleg met u de servicedienst van de fabrikant inschakelen. Wij verzoeken u eventuele storingen zo spoedig mogelijk te melden aan ons.

Installatie
Voor eventuele installatiewerkzaamheden uitgevoerd door derden waarbij FraVin al dan niet heeft bemiddeld geldt het volgende; deze installatiebedrijven zijn zelfstandige bedrijven welke voor eigen rekening en risico werken. FraVin aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid ten gevolge van werkzaamheden uitgevoerd door derden.

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van het door ons geleverde. Wij zijn maximaal aansprakelijk voor het aankoopbedrag van de door ons geleverde producten. De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van FraVin en vervalt op het moment van aflevering aan u.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.