• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Broeikas iets voor uw tuin?

De aflopen jaren is de stap terug naar de natuur steeds meer steeds meer op gang gekomen. Men wil graag producten die eerlijk zijn waar geen bestrijdingsmiddelen of ander niet natuurlijke producten op zijn toegepast. De Broeikas is hierdoor steeds meer in de belangstelling gekomen.


Producten 1-28 van 83

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 83

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Een eigen Broeikas geeft u de mogelijkheid om niet alleen steeds meer te genieten van de het zelf kweken en van gezonde eerlijke producten, het geeft ook het plezier van het zelf een plantje opkweken die u later zelf kunt oogsten.

Welke typen broeikassen zijn er?

De meeste verkochte Broeikas in Nederland is de aluminium kas met ramen er in gemaakt van veiligheidsglas. Dit type Broeikas is praktisch on verslijtbaar en een kas van een redelijke prijs zoals de ACD Pretige serie of de Janssens Helios of Senior uitvoeringen zullen tientallen jaren dienst doen zonder dat zij problemen zullen geven. Koop uw nieuwe kas dan ook niet te klein u zal er waarschijnlijk niet snel een nieuwe kopen een goede kas koopt u voor het leven.

Naast dit type Broeikas zijn er ook de kassen in de form van een Broeikas of ook wel folietunnel. Dit type Broeikas heeft als groot voordeel dat hij makkelijk te verplaatsen is . Wilt u bijvoorbeeld vroeg in het jaar beginnen dan is dit type Broeikas ideaal. U kweekt uw aardbeien op en als de zon goed begint te schijnen haal u, uw Broeikas weg en kweekt u in de buitenlucht verder. Belangrijke leverancier van dit type broeikas zijn ACD met hun Culti abris serie en Royal Well met de Rocket serie.

Recreëren in uw Broeikas

Op het gebied van recreëren in uw eigen tuin is er de laatste jaren ook een nieuwe trend ontstaan. Het recreëren in een Broeikas, een kas is van nature al warm van zichzelf blijft s'avonds ook lang warm. Dit maakt het mogelijk om uw Broeikas te gebruiken als tuinkamer of ook wel orangerie. Vele merken zijn hier ingesprongen ACD heeft een tuinkamer die is gebaseerd op hun Prestige kas maar dan veel luxer uitgerust. Ook Janssen beschikt over een zeer luxe tuinkamer in de Helios Orangerie serie.

Broeikas op maat.

Veel broeikas of tuinkamer liefhebbers hebben hebben specifieke eisen aan de afmeting of de form van de kas. Dit kan worden opgelegd door omgevingsfactoren zoals de form of afmeting van tuin of door een droom die zij willen verwezenlijken. Dan hebben wij twee merken in huis die u ideale maat broeikas kunnen lever of de meest prachtige tuinkamers met ongekende luxe uitstraling en afmeting. Dus heeft u een broeikas droom meld het ons wij maken hem waar.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.