Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Houten kas

Een houten kas of ook wel houten tuinkas is een juweel voor de klassieke en natuurlijke tuin en zeker de kleur van het Red Ceder hout maakt dit type kweekkas tot een perfect alternatief voor de tuin waar een Aluminium tuinkas niet past.  


2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Klassiek tuin heeft door zijn warme uitstraling de afgelopen jaren dan ook veel aan populariteit gewonnen en men ziet dan ook steeds meer kassen met een klassieke uitstraling zoals bijvoorbeeld de houten kas Classic van Royal Well. De tuinkasspecialist.nl biedt u een complete line hoog kwaliteids kassen aan met een natuurlijke uitstraling uitgevoerd in bijvoorbeeld Red Cedar hout. 

Classic houten kas

De natuurlijke uitstraling van de houten tuinkas Classic serie van Royal Well is het ideaal voor de kwekers die is uitgekeken op de uitstraling van de aluminium kas. De hoge kwaliteit van het FSC Red ceder van de Classic tuinkassen van Royal Well maakt de keuze voor deze kassen een keuze voor vele jaren. Het Red Cedar hout is een naaldhout soort uit Noord Amerika die sterk en veerkrachtig is en relatief licht en is natuurlijk FSC gecertificeerde. Het Red Cedar is het de houtsoort waar alle houten kassen Classic kassen van Royal Well van zijn gemaakt.

Het hout van deze houten kassen is van nature zeer goed bestand tegen weersinvloeden het zal vergrijzen, maar verder zal uw Houten kas weinig verweren en ook houtrot zal niet snel opreden. Dit maakt het Red Ceder hout waarvan de gehele houten kassen Classic line van Royal Well is gemaakt bij uitstek geschikt.

Welke Royal Well houten Classic kassen zijn er?

De Classic houten kassen worden geleverd in zowel de standaard tuinkassen voor vrije plaatsing met een zadel dak. Dit type houten kas is in de volgende uitvoeringen Houten kas Classic 66 (184x184cm), Classic 86 (184x241cm) en de tuinkas Classic 106 (184x229cm).

Naast de kassen uit de Classic serie leveren wij ook een uitgebreide serie aan kleine houten kassen, kweekbakken, tafels met bijbehorende opties. Deze kassen zijn zeer geschikt voor kleine tuinen en of op uw balkon of dak terras.

Voor vragen over kassen kom langs in onze showroom of bel of mail ons, 0031(0)315-324435 of [email protected] wij staan u graag te woord.