• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Kweektafels, oppottafels en zaaitafels

Janssens Alusystems is een andere gerenommeerde naam op het gebied van kweektafels. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en aandacht voor detail. De kweektafels van Janssens Alusystems zijn vaak voorzien van verstelbare planken, waardoor tuinders de hoogte kunnen aanpassen aan hun planten. Deze tafels zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale stabiliteit.

Royal Well is een bekend merk dat gespecialiseerd is in kasoplossingen, waaronder kweektafels en kweekschappen. Hun kweektafels en schappen combineren functionaliteit met esthetiek en zijn ontworpen om in elke tuinomgeving te passen. Royal Well biedt verschillende modellen en maten, waardoor er voor elke tuinder een geschikte optie is.

Of je nu een hobbytuinier bent of een professionele kweker, de kweektafels, oppottafels en zaaitafels van ACD, Janssens Alusystems en Royal Well bieden uitstekende mogelijkheden om je planten te verzorgen en te laten groeien. Met deze merken kun je vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid in je kweekactiviteiten.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.