• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

ACD muurkassen

ACD is één van de meest gerenommeerde kassen fabrikanten van Europa het van oorsprong Belgische merk produceert zeer mooie kassen van een zeer hoge kwaliteit.


Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Door deze hoge kwaliteit zowel in product als in levering is dit mooie merk een vaste waarde binnen de tuinkasspecialist.nl en wij beschikken hiervoor ook over een compleet demo park van dit merk.


ACD Prestige muurkassen

Het belangrijkste type kas van het merk ACD is de Prestige kas dit zijn zeer goede kassen die zich kenmerken door een gesloten koker profielen, goten binnen en buiten, ramen in opgehangen in rubbers en veiligheidsglas en een aluminium fundamentsring bij iedere Prestige kas.

Een muurkas van ACD word ook allemaal geleverd in de Prestige kwaliteit. Het mooie van een Prestige muurkas is dat deze tot 7.41 meter lang op maat geleverd kunnen worden.
De Prestige muurkassen kunnen worden geleverd worden met een rechte wand zoals de MR204H met een diepte van 155 cm en de MR304H met een diepte van 229 cm.
Daarnaast beschikken we ook over een lijn van Prestige muurkassen met een schuine voorwand zoals de MS104L (199 cm diep), de MS204H (228 cm diep) , en de MS304H (302 cm diep). De breedte maat loopt op van 298 cm op tot een breedte van 741 cm in stappen van 73 cm.

Vragen over de Prestige muurkassen van ACD?

Heeft u vragen over deze muurkassen dan mag u ons bellen of mailen en een bezoek onze showroom is ook mogelijk.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.