• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinkasspecialist.nl, een kweekkas koopt u bij de specialist!

Kweekkassen in alle soorten en maten koopt u bij via onze site Tuinkaspecialist.nl u vindt hier alle gerenommeerde merken zoals ACD, Janssens, Royal Well en Vitavia voor iedere toepassing vindt u bij ons een kweekkas.


Producten 1-28 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 71

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Waarom een Kweekkas?

De keuze voor een kweekkas is er een die voornamelijk om de kweekhobby minder afhankelijk te maken van de weersituatie en om uw seizoenen te kunnen verlengen. Een kweekkas maakt het bovendien mogelijk om exotische planten te kunnen kweken in ons klimaat.

Een kas maakt het mogelijk om het ideale klimaat te creëren voor uw planten u kunt bijvoorbeeld de luchtvochtigheid, temperatuur en de ideale hoeveelheid licht regelen in uw kas, zodat het mogelijk wordt om tropische planten te kweken in een gematigd klimaat en sla kunt eten uit eigen kweek in maart. 

De tuinkasspecialist.nl levert een kweekkassen voor de kweker met jaren ervaring en de tuin enthousiasteling die een nieuwe gedeelte van zijn hobby wil oppakken.

Voor welke Kweekkas kiest u?

Op Tuinkasspecialist.nl vindt u kweekkassen van de merken ACD, Janssens, Vitavia en Royale Well met vele verschillende modellen. Wij leveren onder andere een standaard kweekkas uit glas en aluminium, muurkassen en kweekkassen met een houten frame en tuinkamers in de form van een kas.

Een Prestige kweekkas van ACD is een product uit eigen productie komt en kan bijna in alle maten geleverd kan worden. Ook is dit de kweekkas die zeer innovatief is, er is buiten de standaard kweekkas bijvoorbeeld een kas met een schuine wand voor een betere lichtinval en geschikt voor een hogere windbelasting. Ook beschikken alle Prestige kweekkassen over gehamerd glas wat het harde zomerse licht breek. 

Buiten deze zaken beschikt de ACD Prestige kweekkas over een zeer sterke koker profielen, een standaard fundamentsring, een buiten en binnen goot en het glas is opgehangen in rubbers.

De Janssens Kweekkas beschikt vanaf de Senior kassen over nog zwaardere profielen als dat ACD hanteert. Hierdoor hebben deze kassen van Janssens een zeer mooie en zware uitstraling wat hem bij uitstek geschikt maakt als blikvanger in uw tuin te plaatsen en hem ook te gebruiken als tuinkamer.

Vitavia levert de kweekkas voor de klant die op zoek is naar een kas met een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding. Voor iedere kweker en toepassing een kas voor een zeer scherpe prijs.

Royal Well biedt een kweekkas voor iedere kweker zij bieden de merken Halls, Eden en Juliana. Halls een merk is met hoge prijs kwaliteitsverhouding. De innovatieve Eden kas en de luxe Juliana. Deze merken bieden muurkassen, houtenkassen, tunnelkassen en aluminium kassen.

Heeft u vragen over de kweekkas die het best bij u past dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen 0315- 324435 of mailen via [email protected] . Ook is het mogelijk om een aantal kassen te komen bekijken in onze showroom aan de Guldenweg 7 te Varsseveld.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.