• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinkamer kopen

Het genieten van het buitenleven heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen, veel mensen willen graag genieten van de tuin en het mooie weer liefst het hele jaar. Voor dit genieten zijn er tegenwoordig veel nieuwe producten op de markt genomen zoals buitenkeukens, overkappingen etc.


13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Maar wat nu als het mooie zomerse weer het laat afweten of u wilt genieten van alle alle jaargetijden in uw tuin. Dan biedt een tuinkamer uitkomst, een tuinkamer is een glazen constructie die niet geïsoleerd is vrijstaand kan zijn maar ook een aanbouw aan uw woning.


Welke tuinkamers zijn er?

De tuinkasspecialist.nl heeft van de merken ACD, Janssens, Vitavia en Royal Well een tuinkamer in zijn leveringsprogramma. Deze merken zijn van oorsprong tuinkas fabrikanten. Het bleek echter dat steeds meer mensen hun kas gebruikten als luxe vrijstaande tuinkamer. Dit bleef bij deze fabrikanten natuurlijk niet onopgemerkt en hier zijn zeer mooi en luxe tuinkamers uit ontstaan.

Het merk ACD heeft een zeer mooie serie tuinkamers in de form van de Hélène en de Sophie. Een tuinkamer uit deze ACD serie is in de form van een Orangerie en lopen op in hun grote. Bij een ACD tuinkamer kunt u een aantal opties mee bestellen bijvoorbeeld een luxe houten binnenvloer.

Janssen levert ook een aantal tuinkamers zoals de Orangerie Helios T en de Janssens Junior T. Dit zijn beide tuinkamers uitgevoerd in de bekende mooie degelijke profielen waar Janssens Alu systems bekend om is.

Tuinkamer kopen?

Wilt u een tuinkamer kopen dan helpen wij u natuurlijk graag verder, wij beschikken over een showroom met een tuinkamer Aurélie en producten van Janssens en Vitavia. Onze showroom is op de Guldenweg 7 te Varsseveld. Heeft u vragen over een tuinkamer dan mag ons natuurlijk altijd mailen en bellen we helpen u graag verder.  

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.