• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Verduurzaam uw tuin met een regenton.

Door de warme zomers van tegenwoordig hebben veel bloemen en planten en groente veel extra water nodig. Nu kunt u drinkwater gebruiken op een moment van droogte maar mooier is natuurlijk om regenwater uit uw eigen regenton te gebruiken. Regenton water is goedkoper en duurzamer dan kraanwater!

Regenton voordelen:

  • Regenwater is van nature rijk aan mineralen.
  • Regenwater bevat geen kalk kraan water vaak teveel.
  • Meststoffen lossen beter op in regenwater.
  • Regenwater opvangen is duurzamer.

Hout of kunststof regenton?

Een kunststof regenton wordt tegenwoordig in vele kleuren, ontwerpen en afmetingen geleverd. De voordelen van een kunststof ton zijn natuurlijk Waarop men moet letten is kleur verschil door schaduw en op alg groei natuurlijk. Een klassieke houten regenton kunnen we ook leveren en geeft een tuin natuurlijk een zeer mooie uitstraling.

Beide soorten regentonnen kunnen worden uitgerust met handige accessoires. Een vulautomaat is een populaire optie, omdat het regenwater direct vanaf de regenpijp in de ton leidt, zodat je de ton niet handmatig hoeft te vullen. Dit bespaart tijd en moeite en zorgt ervoor dat de ton snel gevuld is tijdens regenbuien.

Een voet voor de regenton is ook handig, omdat het de ton verhoogt en gemakkelijker toegankelijk maakt voor het aftappen van water. Bovendien voorkomt een voet dat de regenton direct contact maakt met de grond, waardoor de kans op schade of vervuiling wordt verminderd.

Of je nu kiest voor een houten regenton voor een rustieke uitstraling of een kunststof regenton voor zijn functionaliteit, beide opties helpen je om op een milieuvriendelijke manier regenwater te verzamelen en te gebruiken in je tuin. Het gebruik van regenwater vermindert niet alleen je waterrekening, maar is ook goed voor het milieu door de vermindering van het gebruik van leidingwater.
© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.