• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Luxe Deense kassen!

Het Luxe kassen merk Juliana is een mark dat vanuit Odense in Denemarken de hobby kweek wereld verwent met zeer mooie en luxe kassen. Het merk doet dit al vanaf de jaren '50 van de vorige eeuw en met het unieke Scandinavische design rekening houdend met het Noordelijke klimaat.


18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De zeer sterke ontwerpen van dit merk zijn zeer goed bestand tegen hoge sneeuwlasten en windkrachten.

De tuinkassen van dit merk zijn ook nog zeer fraai en zijn niet alleen geschikt voor kweken, maar ook voor het genieten van de eerste zonnestralen in het voor jaar en de laatste in het late najaar. Er zijn dan ook echte kweekassen maar ook luxe en tuinkamers. Een Juliana Tuinkas worden twee materialen geleverd, de meest bekende kas is in aluminium uitgevoerd maar ook Red cedar hout hoort tot de mogelijkheden.

Juliana  aluminium tuinkassen

Het merk Juliana voert een aantal verschillende verschillende kassen die als kenmerk hebben een zeer solide constructie een fraaie vormgeving. Deze kassen zijn uitgevoerd in aluminium kleur of antracietgrijs en beschikken over een enkele of dubbele draai/staldeur. Van klein naar groot zijn dit de Compact, Premium en de grootste serie de Gardener

Juliana tuinkamers

Tegenwoordig worden steeds meer kassen niet alleen gebruikt om in te kweken maar ook om in te recreëren. Men kan er namelijk ook prima genieten van het mooie weer in jaargetijden waar men dat niet zo maar zou doen. Speciaal hiervoor ontworpen modellen zijn de Oase 88 en de Oase 135. Dit zijn tuinkamers met grote schuifdeuren en een piramidedak.

Juliana muurkassen 

Voor mensen met een beperkte tuin, balkon of een lange wand waar men goed een muurkas kunt bouwen. Dit kan met de Red - Cedar houten muurkas in de form van de Lean-to modellen zoals de Classic 86 Lean-to. Ook is er de Juliana Veranda 98 een aluminium muurkas te gebruiken als kas maar ook als tuinkamer.

Houten Juliana kassen 

Veel mensen willen graag een tuinkas met een meer natuurlijke uitstraling maar willen wel een kas die een lange levensduur heeft. Hiervoor heeft Juliana de Classic serie ontworpen een zeer mooie houten kas uitgevoerd in Red Cedar. Dit is een Noord-Amerikaanse houtsoort die bijzonder goed tegen ons klimaat kan. De Classic kassen serie heeft beschikt over een serie vrijstaande kassen zoals de Classic 66 en een serie muurkassen zoals de Classic 106 Lean-to.


© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.