• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Muurkassen van Janssens Alusystems

De Acadia muurkassen van de firma Janssens AluSystems zijn zeer mooie en hoogwaardige muurkassen ideaal voor het plaatsen op kleine of grote terrassen. De Janssens Arcadia muurkassen zijn te verdelen in de Arcadia MF ook wel de Hobby, een Arcadia muurkas uitgevoerd in blank aluminium, De Arcadia Color is een muurkas geleverd in de kleuren groen of zwart met een stijlvolle Victoriaanse nok vandaar deze muurkas ook wel de Arcadia Victorian wordt genoemd. 

Janssens muurkas configurator

Ontwerp jouw droom muurkas met de Janssens AluSystems muurkas configurator! Kies uit verschillende maten en opties om jouw perfecte tuinkas te creëren. Een must-have voor tuinliefhebbers en kwekers! 

klik op custom: Lean To Naar de configurator


12 producten

per pagina

12 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De Arcadia Retro kan in meerder kleuren naast en Zwart en Groen geleverd worden en is zeer geschikt voor maatwerk. Dan is ook nog de Arcadia Mur, deze Arcadia uitvoering van Janssens AluSystems is geschikt voor het plaatsen op een muur. De deuren worden daarvoor lager geplaatst  waardoor er een muurkas met borstwering ontstaat. Standaard worden al deze muurkassen uitgerust met 4mm veiligheidsglas, is maatwerk mogelijk en maakt de kwaliteit van het aluminium en het hang en sluitwerk jarenlang onderhoudsvrij genieten mogelijk.

Ontwerp jouw droom muurkas met de Janne Janssens AluSystems muurkas configurator! Kies uit verschillende maten en opties om jouw perfecte tuinkas te creëren. Een must-have voor tuinliefhebbers en kwekers! 


© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.