• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Halls kassen, betaalbare kwaliteit

De Tuinkasspecialist.nl levert al vele jaren kwaliteitskassen van het het zeer oude kassen merk Halls uit Groot Brittannië. Het merk Halls maakt al seriematig kassen vanaf de jaren 30 van de vorige eeuw met als kenmerk dat zij een product leveren van goede kwaliteit tegen een zeer aanvaardbare prijs.


23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Hiermee heeft het merk de kweekhobby voor een grote groep betaalbaar en bereikbaar gemaakt.

Popular

De tuinkas Popular is een kas die in meerdere maten leverbaar is en naar keuze in tuindersglas, veiligheidsglas of zelfs Polycarbonaat. Dit type kas is al jaren zeer populair, hij is simpel, degelijk en doeltreffend. Menig ervaren hobby kweker is begonnen met dit model maar ook mensen met weinig ruimte hebben hun weg naar dit model gevonden.

Universal

De Universal kas van Halls is een kas met standaard met een zeer grote kweekruimte voor een scherpe prijs. Hij wordt geleverd met een blank aluminium frame met tuindersglas of veiligheidsglas. De Universal 128 is leverbaar in de maat 257x384 met hoogte van 240 cm.

Magnum

Tuinkas Magnum is een van de Halls Kassen met een zeer grote stahoogte, standaard met een dubbele deur en 4 dakramen. De Magnum kan buiten de standaard aluminum kleur en ook worden geleverd in een groen coating. Voor de beglazing kan worden gekozen voor tuindersglas en het veel sterkere veiligheidsglas. De Magnum is verder in 3 afmetingen leverbaar.

Supreme

Tuinkas Supreme is een kas met een zeer bijzondere afwerking, hij beschikt namelijk over rondelijnen. De rechte delen van de kas bestaan hiervoor uit glas en de gebogen delen uit buigzaam, transparant Plexiglas. Deze constructie geeft de Supreme een degelijke maar ook organische vormgeving. De Tuinkas Supreme van Halls wordt verder standaard geleverd met een groene coating en afhankelijk van de grote met een enkel of een dubbele deur.

Heeft u interesse in één van deze tuinkassen van Halls bel of mail de tuinkasspecialist.nl.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.