Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Veelgestelde vragen

U vindt op deze pagina een samenvatting van de belangrijkste vragen die wij binnen hebben gekregen in het verleden. Wij hopen hierbij uw vraag te kunnen beantwoorden. Indien dit niet het geval is kunt u ons ook bellen tijdens kantoor uren of een mail sturen [email protected]

 

Vragen algemeen:

Is de prijs vermeld in jullie webshop incl. of excl. btw?
De prijzen zijn in 21% btw. 

Wat kost de transportkosten bij jullie?
Onze vrachtkosten zijn afhankelijk van het product dat u besteld de prijzen beton producten zijn altijd op nacalculatie afhankelijk van gewicht en afstand en worden excluisief transport aan geboden. Bij blokhutten, kassen en veranda's worden de producten veelal inclusief transport aangeboden dit is echter niet bij alle producten mogelijk. Een merk als Tuindeco en sommige kleine kweekbakken (beneden de € 249,-) worden exclusief transport aangeboden.  

(Belangrijk) Hoe lang is de vrachtwagen waarmee de sierbestratingen worden geleverd?
Onze vrachtwagens zijn 18 meter lang en heeft meedraaiende achterassen. Belangrijk: Indien wij niet met de vrachtwagen bij de plaats van bestemming kunnen komen omdat de straten te smal zijn of er een te scherpe bocht gemaakt moet worden dan leveren wij de bestrating op een plaats zo dicht als mogelijk bij uw bestemming. Indien u hier niet mee akkoord gaat zullen wij de producten weer mee retour nemen. De transportkosten heen en retour worden doorberekend aan u. 

Leveren jullie de producten door heel Nederland?
Ja, wij leveren door heel Nederland. Indien wij moeten leveren op een eiland dan worden hier extra kosten voor gerekend. Op aanvraag kunnen wij ook leveren in Duitsland en België.

Jullie prijzen zijn erg goedkoop. Hoe kan dit?
Wij zitten al lange tijd op de sierbestrating markt waardoor wij zeer scherp kunnen inkopen. Door onze kosten en de marge zo laag mogelijk te houden kunnen wij onze verkoop prijzen ook erg laag houden. 

Op welke manieren kunnen wij betalen?
Wij hebben 3 betaalmogelijkheden:

  1. Betalen via iDEAL (De betaling via iDEAL werkt het snelst. Wij ontvangen direct de betaling en kunnen zo ook het snelst afleveren)
  2. Betaling vooraf per bank middels bankoverschrijving (Zodra u de bestelling bij ons heeft gedaan ontvangt u een opdrachtbevestiging. Zodra de betaling voldaan is zullen wij de producten afleveren binnen ca. 5 werkdagen. Let op dat een bankoverschrijving ca. 1 à 2 werkdagen kan duren)
  3. Rembours (U betaald het totaalbedrag contant aan de chauffeur. De meerprijs hiervan is € 25,- en de levertijd duurt gemiddeld een paar dagen langer)

Wat is de levertijd?
De levertijd is binnen 5 werkdagen. 

Wat is de garantie?
De garantie is 1 jaar. 

Hebben jullie een showroom?
Ja wij hebben een showroom. Indien u langs wilt komen voor één type steen dan is het verstandig om even te bellen of wij het product hebben liggen. Wij hebben niet alles in de showroom liggen wat we in onze webshop hebben vermeld.