Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.8

Tips, Problemen en Oplossingen


Maak kunststofruiten met zeepmiddel schoon, nooit met een schuurmiddel.

Lees meer

Vergunningen


Dit is afhankelijk van o.a. de afmetingen en hoogte van het tuinhuis, er mag maximaal 30m2 vergunningsvrij worden gebouwd mits het een nokhoogte onder de 300cm.
Belangrijk is waar u het tuinhuis of blokhut wilt gaan plaatsen, de regel geldt dat alles wat grenst aan openbaar toegankelijk gebied zoals de voorkant en zijkant van uw woning, niet zonder omgevingsvergunning mag gebouwd worden.
Landelijk zijn er de volgende voorwaarden om vergunningsvrij te kunnen bouwen:

-         De blokhut of tuinhuis wordt geplaatst bij een bestaande woning.

-         Nokhoogte van het tuinhuis/blokhut maximaal 300cm.

-         Er mag maximaal 30m2 vergunningsvrij worden bebouwd.

-         De afstand tussen het bouwwerk en het openbaar toegankelijk gebied is minimaal 1 meter.

Het beste kunt u bij de plaatselijke gemeente informeren over de voorwaarden voor het vergunningsvrij plaatsen van uw berging.
Voor het aanvragen van een vergunning heeft u sowieso een bouwtekening nodig van het tuinhuis.

Lees meer

Behandeld hout


Om hout mooi te houden moet het eigenlijk altijd worden geïmpregneerd / geschilderd. Impregneren is een schimmel- en insectwerende behandeling. Geïmpregneerd hout is duurzaam en gaat 3 tot 5 keer langer mee. 

Bij uw aankoop heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Lees meer

Onderhoud


Betaling


Alle prijzen die vermeld staan in onze webshop zijn inclusief BTW.

Lees meer

U kunt bij het afrekenen kiezen uit 3 mogelijkheden. 
1. Betaling via iDEAL. (Bij betaling via iDEAL heeft u de snelste levertijd omdat het bedrag direct aan ons wordt overgeschreven)
2. Betaling vooruit via bankoverschrijven 
3. Rembours. U betaalt aan de chauffeur. Dit heeft een meerprijs van € 25,- en wij vragen een paar extra dagen om de producten te kunnen uitleveren.

Lees meer

Levering


Ja, wij leveren door heel Nederland. Indien wij moeten leveren op de Nederlandse eilanden komt er een toeslag bij. 

Lees meer

De vrachtwagen is 18 meter lang. Indien de chauffeur niet op de plek kan komen omdat de wegen te smal zijn zal de chauffeur de bestrating op een plek neerzetten zo dicht als mogelijk bij locatie. Indien u hier niet mee akkoord gaat zullen wij de producten retour nemen en de transportkosten heen- en terug aan u door berekenen. 

Lees meer
De transportkosten zijn 69 euro. Indien het gewicht minder is dan 2000 kg komt er 35 euro toeslag bij.  Lees meer

De maximale levertijd zal per artikel verschillen, wij verzoeken u met klem hierover ons te informeren, daar het vanwege de variatie hierin niet mogelijk is dit aan te geven. Kan door omstandigheden niet binnen de overeengekomen levertijd geleverd worden zal FraVin International u hier tijdig van op de hoogte brengen. Op dat moment kunt U de overeenkomst ontbinden of een nieuwe levertijd overeenkomen. Uiteraard proberen wij zo kort mogelijke levertijden te hanteren. FraVin International is niet aansprakelijk, en kan nooit aansprakelijk worden gesteld, voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste / aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

Lees meer

Voordat u de vrachtbrief van de vervoerder ondertekent, dient u het volgende te controleren:
1. Komen de aangeleverde goederen overeen met de gegevens op uw bestelling?
2. Is het bouwpakket aan de buitenkant onbeschadigd?

Indien aan het bovenstaande niet is voldaan, dient u dit te vermelden op de vrachtbrief en deze opmerkingen te laten accorderen door de vervoerder, voordat u de vrachtbrief ondertekent.

Lees meer

In uw pakket is een stuklijst bijgevoegd met daarop alle onderdelen die in de verpakking moeten zitten. Controleer voor u begint met het opbouwen of het pakket compleet is. 

Lees meer

Montage