• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Automatische raamopener

Automatische raamopeners voor tuinkassen zijn innovatieve apparaten die tuiniers helpen bij het beheren van de ventilatie in hun kassen. Deze technologische oplossingen maken gebruik van de uitzetting van een natuurlijke olie die uitzetting afhankelijk van  de temperatuur. De olie zit een  cilinder die door deze uitzetting en krimping de ramen van de kas automatisch te opent en luiten, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden.5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Voordelen van Automatische raamopeners

Een van de belangrijkste voordelen van automatische raamopeners is het gemak dat ze bieden aan tuiniers. In plaats van handmatig de kasramen te moeten openen en sluiten, kunnen tuiniers vertrouwen op de automatische mechanismen om dit werk voor hen te doen. Dit is vooral handig voor mensen met grote kassen of voor degenen die niet altijd aanwezig kunnen zijn om de ramen handmatig te bedienen. Met automatische raamopeners kunnen tuiniers erop vertrouwen dat hun planten de juiste ventilatie krijgen, zelfs wanneer ze niet fysiek aanwezig zijn.

Een ander voordeel van automatische raamopeners is dat ze zorgen voor een nauwkeurige regeling van de ventilatie in de kas. Deze openers zijn hebben een basis afstelling  die veranderingen in temperatuur in de kas volgt. U kunt echter de openingstemperatuur ook regel door de cilinder in te draaien (rechtsom) of uit te draaien (linksom). Eén rotatie komt overeen met 0,5°C, linksom zorgt voor een lagere openingstemperatuur, rechtsom verhoogd de openingstemperatuur.

Kortom, automatische raamopeners voor tuinkassen bieden tal van voordelen voor tuiniers. Ze zorgen voor gemak, nauwkeurige ventilatieregeling en beschermen uw gewassen. Door de automatische raam openers toe te passen kunt u een gezonde en productieve omgeving creëren voor uw planten en u hoeft niet altijd aanwezig zijn om uw kas in de gaten te houden.

Welke merken leveren wij.

Wij leveren automatische tuinkas raamopeners voor de tuinkas merken  ACD, Janssens, Royal Well en Vitavia. Voor de dakramen van de opener types  Ventomax en Univent. Daarnaast leveren wij ook de Megavent XL voor zeer zware ramen tot wel 24 kg en de Louvrevent speciaal voor Louvre ramen.
© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.