• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Action models Janssens AluSystems

Janssens AluSystems is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige aluminium kassen en tuinkamers. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en duurzame materialen, waardoor het een vooraanstaande speler is op de markt voor tuinkassen en tuinkamers.


Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wat zijn Janssens Action models

De Janssens AluSystems "Action modellen" bohoren tot de mooiste kassen op de markt. Deze kassen, gekenmerkt door hun functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, bieden kwaliteit die zich kan meten met veel duurdere Janssens maatwerkmodellen. Binnen de serie vind je gestandaardiseerde tuinkassen met de meest populaire specificaties en afmetingen. Van de compacte Urban U12 tot de imposante Helios Master, elk model heeft zijn eigen kenmerken en specificaties, maar één ding blijft constant: hoogwaardige kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Tuinkas Urban U12

De compacte stadskas Tuinkas Urban U12, onderdeel van de "Action model" serie van Janssens Alusystems, past perfect in kleine tuinen of stadstuinen met zijn afmetingen van 162x236cm. Ondanks zijn compactheid biedt deze kas een volwassen zijwandhoogte van 181 cm en een schuifdeur die flexibel aan zowel de kopse kant als de lange zijde kan worden geplaatst, samen met een Louvre raam voor ventilatie. Alle "Action model" kassen van Janssens, of ze nu klein of groot zijn, zijn gebouwd met degelijke aluminium kokerprofielen, een geïntegreerd funderingsprofiel, 4 mm veiligheidsglas en een soepele schuifdeur met hoogwaardig loopwerk. De U12 Hobby variant is uitgevoerd in blank aluminium, terwijl de Urban U12 Victorian gecoat is in zwart of groen.

Tuinkas Eos Junior

De tuinkas Eos Junior, het tweede model in de "Action Model" serie, is tevens het eerste dat verkrijgbaar is in meerdere maten: Eos Junior J23 - 236x310cm, Eos Junior J24 - 236x384cm en Eos Junior J25 - 236x458cm. Alle Eos Junior kassen zijn beschikbaar in blank aluminium als Hobby uitvoering en gecoat als Victorian uitvoering. Ze hebben een zijwandhoogte van 161 cm en een scherpe nokhoek van 38º, wat resulteert in een nokhoogte van 256 cm. Met 4 mm veiligheidsglas en kokerprofielen bieden ze duurzaamheid. De enkele schuifdeur bevindt zich altijd onder de nok, terwijl de J23 één dakraam heeft en de J24 en J25 elk twee.

Tuinkas Helios Senior

De Helios Senior, de derde uit de "Action Models" serie, onderscheidt zich door zijn verhoogde zijwandhoogte van 181 cm en diverse afmetingen. De Janssens Helios Senior serie omvat de volgende afmetingen: Helios Senior S23 - 236x310 cm, tuinkas Helios Senior S24 - 236x458 cm, Helios Senior S34 - 310x458 cm, en de grootste in de serie, de Tuinkas Helios Senior S36 - 310x605 cm. De Helios Senior tuinkas behoudt de bekende kwaliteit van Janssens Alusystems en heeft diverse specificaties. Alle modellen zijn voorzien van een enkele schuifdeur. De S23 heeft een dakraam, terwijl de S24 en S34 elk twee dakramen hebben. De grootste, S36, beschikt over drie ramen.

Tuinkas Helios Master

De Tuinkas Helios Master is het vlaggenschip binnen de "Action Models" serie en geniet tegelijkertijd van de hoogste verkoopcijfers vanwege zijn volledige uitrusting en royale zijwandhoogte van 201 cm, waardoor er veel bruikbare kweekruimte is tegen een aantrekkelijke prijs. Het kleinste model, de Helios Master M23 - 236x310 cm, is voorzien van twee dakramen, een Louvre raam in de zijwand en een enkele deur. Met een extra dakraam is de Helios Master M24 - 236x458 cm. De Helios Master M34 - 310x458 cm heeft een dubbele schuifdeur, 3 dakramen en een Louvre raam. Ook de Helios Master M36 heeft een dubbele schuifdeur, 4 dakramen en een Louvre raam. Als laatste toevoeging aan de serie is er de Helios Master M46 met afmetingen van 384x605 cm, het grootste model met een dubbele schuifdeur, 6 dakramen en een Louvre raam.

Tuinkamer Eos Junior T

De Eos Junior T tuinkas onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp met een dak in de vorm van een T, wat een luxueuze uitstraling biedt en hem ideaal maakt als tuinkamer naast zijn functie voor het kweken. De standaarduitvoering, de Eos Junior T - 401x318cm (JT), is beschikbaar in elegant zwart (RAL 9005m) een enkele schuifdeur en twee dakramen, maar er is ook de mogelijkheid van de Eos Junior T - Mur, ontworpen voor montage op een borstwering in de vorm van een muur.

Tuinkamer Pyramide P33 en P44

De Tuinkamer P33 en P44 zijn voorzien van een Pyramide dak en een wandhoogte van 204 cm, waardoor er een ruime binnenruimte ontstaat die perfect is voor gebruik als atelier, yogaruimte of zelfs als kantoorkas. Beschikbaar in twee uitvoeringen: de Janssen Pyramide P33 - 310x310cm en de Pyramide P44 - 384x384cm, elk met een dubbele schuifdeur en Louvre ramen. Standaard is de kleur in zwart (RAL 9005m).


© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.