• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Vitavia Muurkassen

Vitavia is een merk dat zeer mooie kassen in alle belangrijke groepen binnen het tuinkassen segment produceerd. Zoals de standaard glazen kas, de Sirius kathedraal of ook wel Orangerie kas en natuurlijk de muurkas voor de kleinere tuin.


10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Al deze kassen zijn te herkennen aan een strakke vormgeving, standaard geanodiseerd aluminium, wat niet verkleurd door weersinvloeden en leverbaar in gestapeld tuinbouwglas of veiligheidsglas uit een stuk. Ook wordt er natuurlijk bij alle kassen een duidelijke handleiding mee geleverd en een degelijke verpakking ter voorkoming van transport schade en dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs!

Muurkas Ida

Voor de kleinere tuin heeft het merk natuurlijk ook een mooie kas in de form van de muurkas Ida. Deze kas is uitermate geschikt voor de hobby kweker met een met een beperkt ruimte zoals een balkon of een kleine stadstuin.

De muurkassen uit de Ida serie lopen op van 132 cm breed en een diepte van 69 cm tot 387 x 200cm voor de groter stadstuin.  Waarbij u bij iedere muurkas een kunt kiezen voor een serie aan opties om uw kweekervaring compleet te maken. U kunt bijvoorbeeld bij alle kassen een fundament bij bestellen, schapjes, automatische raam openers en bij de kleinere types van de Ida 900 t/m de Ida 3300 voor groen coaten en veiligheidsglas.

Welke Ida muurkassen zijn er?

Het assortiment Vitavia ida muurkassen bestaat uit de Ida 900 (132x69cm), Ida 1300 (194x69cm), de Ida 3300 (257x130cm) en de grotere maten muurkas Ida 5200 (262x201cm), Ida 6500 (324x201cm) en de grootste muurkas de 7800 (387x201cm).

Vragen over Vitavia muurkassen?

Heeft u vragen over de muurkassen van Vitavia bel ons we helpen u altijd en er is altijd een muurkas die bij u past.

© 2024 tuinkasspecialist | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.